foto

Dietmar Mössmer

  • nar. 10.8.1955 (63 let)
    Zams, Tirol, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Donna Leon - Endlich mein (TV film)
Nichts zu verlieren (TV film)
2017 Donna Leon - Tod zwischen den Zeilen (TV film)
2016 Donna Leon - Das goldene Ei (TV film)
Kommissarin Lucas - Kreuzweg (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
Donna Leon - Tierische Profite (TV film)
2014 Die Innere Zone
Donna Leon - Reiches Erbe (TV film)
2013 Donna Leon - Auf Treu und Glauben (TV film)
Prameny života
2012 Donna Leon - Schöner Schein (TV film)
Ocejchovaný (studentský film)
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
2011 Donna Leon - Das Mädchen seiner Träume (TV film)
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
Nechte maličkých přijíti ke mně (TV film)
2009 Jako přes tmavé sklo (TV film)
Mein
2008 Krvavá skvrna (TV film)
Temná hodinka Benátské republiky (TV film)
Todsünde (TV film)
2007 Kommissarin Lucas - Das Totenschiff (TV film)
Ten den přijde (TV film)
2006 Elementární částice
Konečná stanice Benátky (TV film)
Zákon laguny (TV film)
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
Dokaž, že je to zlé (TV film)
Ein Paradies für Tiere (TV film)
Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Stürmisch verliebt (TV film)
Tajné kanály (TV film)
2004 Giacomo Casanova (TV film)
Zemřít tiše (TV film)
2003 Benátské finále (TV film)
Big Ben - Kandidát na ženění (TV film)
Přátelé z lepší společnosti (TV film)
Tauerngold (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV film)
Drei Stern Rot
Feiertag
Nobilita (TV film)
Ve věci paní Brunettiové (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Schwarz a McMurphy (TV film)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
Superpolda v Portugalsku (TV film)
Vendeta (TV film)
Šaráda (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Der Schatz, der vom Himmel fiel
Schmetterlinge der Nacht
Tatort - Restrisiko (TV film)
Untersuchung an Mädeln
1998 Big Ben - Vražda vidlemi (TV film)
Drei Herren
Opernball (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
Rennlauf (TV film)
1997 Dazlak
Die Chaos Queen (TV film)
Stalo se za bílého dne (TV film)
Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1995 Die Sturzflieger
Knallhart daneben (TV film)
Operation Plutonium (TV film)
Všichni mají rádi Willyho Wuffa (TV film)
1994 Morula
Polizeiruf 110 - Bullerjahn (TV film)
Schwester Eva-Maria greift ein!
1993 Die 1003. Nacht (TV film)
Dogs on Wheels (studentský film)
Ludwig 1881
Prinzenbad
1992 Der Papagei
1991 Die Queen von Platte 8 (TV film)
Wildfeuer
1988 Fluch, Der
Himmelsheim
Schön war die Zeit
1987 Žolík
1985 Raffl

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace