foto

Dietmar Mössmer

  • nar. 10.8.1955 (64 let)
    Zams, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nichts zu verlieren (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
2014 Die Innere Zone
2013 Prameny života
2012 Ocejchovaný (studentský film)
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
2011 Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Mein
2008 Todsünde (TV film)
2007 Ten den přijde (TV film)
2006 Elementární částice
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
Ein Paradies für Tiere (TV film)
Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Stürmisch verliebt (TV film)
2004 Giacomo Casanova (TV film)
2003 Tauerngold (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Drei Stern Rot
Feiertag
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Schwarz a McMurphy (TV film)
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
Superpolda v Portugalsku (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Der Schatz, der vom Himmel fiel
Schmetterlinge der Nacht
Tatort - Restrisiko (TV film)
Untersuchung an Mädeln
1998 Drei Herren
Opernball (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
Rennlauf (TV film)
1997 Dazlak
Die Chaos Queen (TV film)
Stalo se za bílého dne (TV film)
Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1995 Die Sturzflieger
Knallhart daneben (TV film)
Operation Plutonium (TV film)
Všichni mají rádi Willyho Wuffa (TV film)
1994 Morula
Polizeiruf 110 - Bullerjahn (TV film)
Schwester Eva-Maria greift ein!
1993 Die 1003. Nacht (TV film)
Dogs on Wheels (studentský film)
Ludwig 1881
Prinzenbad
1992 Der Papagei
1991 Die Queen von Platte 8 (TV film)
Wildfeuer
1988 Fluch, Der
Himmelsheim
Schön war die Zeit
1987 Žolík
1985 Raffl

TV seriály

2019 Donna Leonová (TV seriál)
Stille Wasser (E26)
Ewige Jugend (E25)
2018 Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2017 Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Kreuzweg (E23)
Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2014 Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2013 Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2012 Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Abgestürzt (S04E09)
Donna Leonová (TV seriál)
Krvavá skvrna (E14)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Konečná stanice Benátky (E11)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Donna Leonová (TV seriál)
Zemřít tiše (E07)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
Benátské finále (E05)
Big Ben (TV seriál)
Kandidát na ženění (S10E02)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Nobilita (E04)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
Vendeta (E01)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky