foto

Glenn R. Wilder

  • nar. 1.10.1933 (85 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zocelovací kúra
2013 Missionary
2010 Konspirátor
2006 Beznaděj (TV film)
2003 Zrůda
1999 D.R.E.A.M. Team (TV film)
1990 Buď v klidu
1989 Slepá zuřivost
1988 Action Jackson
1987 Povedená rodinka
Ve jménu vlasti
1984 Outlaws, The (TV film)
1976 Loganův útěk
Odpočítávání smrti
Revenge for a Rape (TV film)
1975 Last Survivors, The (TV film)
1974 Lenny
1973 Na straně zákona
Shamus
1972 Bounty Man, The (TV film)
1970 Darling Lili
1968 Miláček Herbie
1966 Náš muž Flint
Strážní loď Sand Pebbles
1965 John Goldfarb, Please Come Home!
1964 Elvis Presley: Roustabout
Zbohatlíci

TV seriály

1999 Safe Harbor (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Dokumentární

1988 Nejslavnější kaskadérské výkony na světě (TV film) - a.z.

TV pořady

2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Masterblaster

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Masterblaster

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace