foto

Michael Harris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Najít štěstí
2006 Running Out of Time in Hollywood
2003 Návod k použití
2001 Amy's Orgasm
Po čem touží kluci
Welcome to WillieWorld
2000 Mercury in Retrograde
Nevěra naruby
Transport
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
Dark Spiral
1998 Má země (TV film)
1997 Headhunter's Sister, The
Miluju tě, nesahat!
Santa Fe
1996 Tichá msta
1995 Mr. Stitch (TV film)
Sleepstalker
1994 Bar Girls
Pach smrti (TV film)
Špatná pověst (TV film)
1993 Cigarettes & Coffee
Dobrodružství létající okurky
Seznam smrti 2 (TV film)
Stehy na duši
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
1991 Session Man (TV film)
Řekl, řekla...
1990 Horseplayer
Ryzí riziko
Satan's Princess
Slumber Party Massacre III
Znovu objeven

TV seriály

1998 Sedm dní (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
The Lazarus Man (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Uprostřed zimy (S02E11)
Odpadlík (TV seriál)
Doma je doma (S04E12)
1995 Cybill (TV seriál)
Death and Execs (S01E10)
Znamení růže (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Supermanovi na pláštěnku nesahej (S03E06)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Věc cti (S02E11)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vztahy (S07E02)
1992 Human Target (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Nightmare Classics (TV seriál)
Nutt House, The (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
High High (S03E16)
1988 China Beach (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Návod k použití

Producentská filmografie

Filmy

2003 Návod k použití

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky