Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku 3

(neoficiální název)
  • USA Slumber Party Massacre III

Obsahy(1)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky. (Karamanlis)

Recenze (25)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel trilógie. S prehľadom sa tvári najvážnejšie, no ťažko mi je brať vážne film, ktorý sa volá "Masaker na pyžamovej párty 3". V tomto filme je len jedna vyslovene stupídna scéna a to začiatok párty dievčať, kde sa začnú samy vyzliekať. Už chýbal len súboj s vankúšmi. Zvyšok je slasherovská rutina. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto otřesné dvojce jsem chvíli uvažoval, zda se třetí díl vůbec podívat a jsem rád, že jsem to nakonec udělal... Třetí díl Slumber party massacre se nese ve zcela vážném duchu, žádné kokotiny s rockerem z pekla a sny, ale klasický (docela dost brzy odhalený) vrah, moře pěkných obětí, které se nebojí odhalit podstatnou část svých těl a obrovská vrtačka... Prostě to, co od slasheru čekám... Nebýt hodně slabého příběhu a Marii Ford, která mi svým pitomým chováním hodně znepříjemňovala sledování filmu, dal bych i za čtyři... Každopádně v rámci slasherů jde o lehce nadprůměrný kousek... ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tretí SPM je tuctový slasher s prvkami home invasion, v ktorom forma očakávane prevláda nad obsahom. Príbeh je takmer totožný s prvým dielom série a znovu tu teda máme dievčenská párty v baráku bez rodičov, na ktorú vstupuje vyšinutý vŕtačkový vrah, ktorého identita je odhalená zhruba v polovici príbehu... Hoci sa tu odohrá zopár krvavých vrážd a nešetrí sa ani nahotou, trojka vo mne nedokázala zanechať výraznejší dojem. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že ide o v celku úspešný remake pôvodnej verzie z roku 1982. Úspešný nie moc v globále, ale v porovnaní s pilotnou časťou, ktorú sa podarilo tentoraz spracovať trocha zaujímavejšie. A to je prakticky asi všetko, kam sa dokázalo posunúť tretie pokračovanie o vrahovi s prenosnou vŕtačkou, predstavujúceho klasického slashera mladých dievčat. O serióznosti nemôže byť opäť ani reči. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trojka je s přehledem nejlepší díl. Nový příběh vyústí v dům plný svlíkajících se a následně souložících holek, do kterého vtrhne vrtačkový vrah - pošahaný týpek s menším traumatem z dětství. Nejprve nosí masku, ale docela brzy se dozvíme (škoda trochu), o koho se jedná. Killer ale rozhodně lepší než minule a předminule. Mimochodem už to není žádný talián. Další plus: Tam, kde se většina starších vyvražďovaček teprve rozjíždí, je už SLUMBER PARTY 3 dávno rozjetý. K nápaditým vraždám (smrt vibrátorem, cedulí 'House for sale') nechybí celá sada koziček, ale jinak ani poměrně vážný tón (pořád mám v hlavě supr odlehčenou dvojku) a zábava po celou dobu. Snad jen je to občas nelogický a celkově trošku rozházený (no, možná jsem na to spíš rozházeně koukal...). Ale jinak se povedlo! A SÉRIE: Stručně... jednička nic extra ale povinnost, dvojka spíše kokotina v Troma stylu, trojka každopádně satisfakce za všechny předchozí újmy. Sečteno podtrženo, tuhle sérii by fanda tohoto žánru a jeho pozdně zlatého období rozhodně neměl vynechat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (13)

  • Úvodná scéna odohrávajúca sa na pláži (dievčatá v plavkách) bola natáčaná v chladnom počasí v januári. (beso74)
  • Dievčatá z filmového plagátu sa vo filme neobjavia. (beso74)
  • Dievčina roznášajúca pizzu prejde okolo tej istej zaparkovanej dodávky trikrát. (beso74)

Reklama

Reklama