foto

Avi Nash

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hosea
2016 Barry
Bláznivá noc
2014 Řidičský průkaz

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál)
What We Become (S10E13)
2019 Silicon Valley (TV seriál)
Hooli Smokes! (S06E03)
Živí mrtví (TV seriál)
The World Before (S10E08)
Open Your Eyes (S10E07)
Bonds (S10E06)
další epizody (12)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
Who Are You Now? (S09E06)
další epizody (11)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
Milosrdenství (S08E01)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Rapidní pokles zájmu (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky