Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (107)

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tradicí, že každá třetí série začíná ženou, která narazí, pak narazí znovu a pak se to s ní veze takovým způsobem, že mi jí musí být líto, ať by provedla cokoliv. Nosedive byl nekompromisní natolik, že mě frustroval, Joan je nápaditější, praštěnější a v rovině meta tak nadnesená, že ji stavím o schod výš. Zároveň je ale natolik závislá na aktuálních tématech v čele se streamovacími službami, že jí hrozí, že snad z celého cyklu zestárne nejrychleji. O to víc jsem si ji ale užil právě teď. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start nové série Černého zrcadla za mě maximálně tak průměrný, nikoliv závratný a zvlášť zajímavý. V podstatě sledujeme příběh o marném boji proti umělému generování seriálů. Moje teorie, čím tento díl ohne mysl, se nakonec ukázala být správnou. Takže na jedno zhlédnutí fajn, ale od zbytku série očekávám mnohem víc. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som rád, že tvorcovia BM vždy prídu s niečím originálnym, i keď samozrejme podobné záležitosti tu už vo forme celovečerákov boli, ale v tomto seriáli to pôsobí tiež vťahujúco a jednotlivé zvraty prekvapivo. I keď ten záverečný asi napadne viacerých, pričom je ale dobre, že to bolo tým pádom ešte viac meta ako sa na prvý pohľad zdá. A potešilo aj to, ako si Netflix dokáže urobiť zo seba srandu. Názov druhej časti zase celú sériu stavia ešte do ďalšej neočakávanej meta úrovne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozbeh šiestej série viac ako solídny, clkový dojem pokazený Netflix rulez, silné ženy mlátia chlapov, zarábam menej ako chlap, nadávka strieda nadávku, proste treba osloviť aj liberálny garbage. Čo prekvapí že Joan sa zverí psychologičke že jej ako partner nevyhovuje černoch a spokojná bola v posteli v predchádzajucom vzťahu a to so starším belochom. Tá drzosť! Pointa príbehu o zmluvných podmienkach ktoré nečítame a že v§čšina ľudí nie je spokojná so svojim životom (našťastie k nim nepatrím) je spracovaná nadpriemerne. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka na styl Inception mě zaujala na první pohled a nutila nebrat do ruky telefon nebo jiný rušitel pozornosti. Myšlenka tajného nahrávání telefonem ve spojení s přijetím podmínek používání mě napadla, ale obratem jsem ji zavrhl kvůli sekvencím, kdy u sebe hlavní hrdinka telefon neměla, přesto bylo její jednání věrně zobrazeno ve fiktivním seriálu. To je jediný důvod, proč jsem nedal plný počet. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Reality show s názvem „Hot Shot“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu Patnáct milionů meritů (2011), ve které je tahle show klíčová pro účastníky, kteří se chtějí vymanit z monotónního cyklu života. (jirikzaboj)
  • Seriál „The Callow Years“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na úplně první epizodu seriálu Národní hymna (2011), ve které se jmenuje premiér Spojeného Království Michael Callow (Rory Kinnear). (jirikzaboj)
  • Pořad „Finding Ritman“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na postavu slavného herního vývojáře Colina Ritmana (Will Poulter), která se objevila v interaktivní epizodě Black Mirror: Bandersnatch (2018). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama