foto

Vlastimil Brávek

  • nar. 5.6.1945
    Český Brod, Československo
  • zem. 1.2.2012 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1992 Dva Janové a ovečka (TV film)
Dvanáct měsíčků (TV film)
1987 O princezně na klíček (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
1985 Berete se dobrovolně? (TV film)
1984 Komedie s růžemi (TV film)
Plavci v pravěku (TV film)
Praha, jak ji mám rád (TV film)
1983 Jen se spolehni (TV film)
1980 Den velkého ticha (TV film)
Pohádka z šafránové louky (TV film)
Zabijačka (TV film)
1979 O chudém královstvíčku (TV film)
Švec Janek v pohádkové zemi (TV film)
1978 O statečné princezně Janě (TV film)
1977 Dary hadího krále (TV film)
O líném Honzovi (TV film)
1976 Nezbedná pohádka (TV film)

TV seriály

1997 Hospoda (TV seriál)
Pes (S02E26)
Veselka (S02E25)
Kukátko (S02E24)
další epizody (26)
1995 Nováci (TV seriál)
1993 Česká soda (TV seriál)
1972 Jana Eyrová (TV seriál)

Dokumentární

1989 Občanské Semaforum
Vždycky jsem to já (koncert)

TV pořady

2008 TýTý 2007 (TV pořad)
1994 Kavárna u Uršuly (TV pořad)
1989 Sobota v dívčí škole (TV pořad)
1984 ABECEDA (TV pořad)
Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace