foto

Osy Ikhile

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Kill Team
2018 Jack staví dům
2017 Beautiful Devils
Daphne
Hip Hop Cafe
Sand Castle
2016 Jet Trash
Legenda o Tarzanovi
2015 Kill Your Friends
Mission: Impossible - Národ grázlů
V srdci moře
2014 Anomálie
2011 Victim

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2015 Childhood's End (TV seriál)
2012 Blackout (TV seriál)
Strach (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
2009 PhoneShop (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace