Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naďa, Kyle a Carter jsou nuceni spolupracovat aby utekli Mantikoře a ochránili Kufřík X. Jeden z nich ovšem už nemůže udržet svou podezřívavost na uzdě. (Prime Video)

Recenze (6)

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má 3 obrovské "devízy": počernú a prdelatú Prijanku Čopru ako top agentku Jolanu Šarközyovú z Luníka 9... pardon moi, BollyWoodu, úžasný kufrík, pri ktorom aj značka Louis Vuitton vyzerá ako igelitka z Tesca (ten neskôr vystrieda kľúč Oz, ktorý má prakticky tie isté "copperfield" schopnosti), no a v každej časti minimálne jeden záber, kedy sa kamera reverzne otáča o 180° - aby ste vedeli, že je to "cool"... S pribúdajúcimi epizódami úmerne rastie aj počet flashbackov, ktoré už fakt lezú na nervy - (Jolana si cudne v závoji ako jej káže viera vyšukala dcéru - či len jednu, ešte nevieme, keď prihliadneme na expanziu cigánskej populácie - s najväčším 007 borcom "ever seen the world" (rádoby "Bournom") a jej foter je najväčší terorista na celom svete - fakt ten najhorší badsass). Prosím vás, kam sa podelo $300 melónov za season?! Keď tak pozerám aj na ostatné movie databázy, nechodím ďaleko od pravdy... Táto séria je liekom na vašu dušu - ak chcete spáchať sebevraždu! ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není ani vtipně špatný, ale jenom špatný a nudný a nic tam není. Ale absolutně vůbec nic. Peníze nejsou nikde vidět. První 3 epizody byly guilty pleasure na nějakých 5-6/10. Další dvě to nejhorší vysokorozpoctove streamingove peklo. Ano, v jednotlivých obrázcích to vypadá docela profi, až mám pocit že tam vykoukne George Clooney a začne mi nabízet Nespresso ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pletu se, nebo v tomto dílu nebyla ani jedna akce? Jen samé rodinné vztahy a rodinná pouta, taková červená knihovna. U některých postav už ani netuším, proč dělají, co dělají, pokud se třeba chovají hůř než ti, které kritizují. Ale ono už to nějak celkově přestává dávat smysl, zbytečně se to komplikuje, a vlastně bych nakonec byl rád za jednou a prostou historku se dvěma třemi zvraty, ale tak nějak v normálu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama