foto

John Ales

  • nar. 3.1.1969 (51 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dračí války
Lucky Man
2006 Mud Show (TV film)
Vánoce v ohrožení
2005 Zábavný společník
2004 Living with Lou
2001 Burning Down the House
Vzpoura (TV film)
Zeros, The
2000 Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Jízda s ďáblem
1996 Agent WC 40
Vibrations
Zamilovaný profesor
1985 Crime Killer

TV seriály

2020 Day by Day (TV seriál) - vyp.
Star Trek: Picard (TV seriál) - herec, a.z.
Et in Arcadia Ego, Part 1 (S01E09)
The Impossible Box (S01E06) - a.z.
Stardust City Rag (S01E05)
Brockmire (TV seriál)
Favorable Matchup (S04E01)
MacGyver (TV seriál)
Tesla + Bell + Edison + Mac (S04E10)
2019 All Rise (TV seriál)
How to Succeed in Law Without Really Re-Trying (E09)
Euforie (TV seriál)
And Salt the Earth Behind You (S01E08)
Útrapy a strasti při čurání v depresi (S01E07)
Bonnie a Clyde (S01E05)
další epizody (7)
Odhalení (TV seriál)
Bonnie & Clyde (E07)
Runaways (TV seriál)
Devil's Torture Chamber (S03E08)
Enter the Dreamland (S03E05)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (5)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Preacher (TV seriál)
Pig (S02E07)
Bosch (TV seriál)
Čtyři poslední věci (S03E02)
Veterán (S03E01)
2016 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Bang Bang (S02E10)
Rolling in the Deep (S02E09)
Ghosts of Skibbereen (S02E08)
další epizody (10)
The Fosters (TV seriál)
Girl Code (S04E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unholiest Alliance (S17E18)
Manhattan Transfer (S17E17)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Because We're Legion (S01E10)
Take My Picture by the Pool (S01E09)
Hard Out Here for a Pimp (S01E08)
další epizody (10)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Poklady a půjčky (S02E03)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Poslední scéna (S02E01)
Drsný šerif (TV seriál)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
2012 Jan (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Official Business (S06E09)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Enemy of My Enemy (S05E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odraz mrtvého (S08E21)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Cerrato (E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
2009 Médium (TV seriál)
A Necessary Evil (S05E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smaženka a svěženka (S09E13)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Who Shot Jay Arnstein? (S01E05)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rychlost zabíjí (S03E08)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Execution (S01E14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (S06E06)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 You Wish (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky