foto

John Ales

  • nar. 3.1.1969 (50 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dračí války
Lucky Man
2006 Mud Show (TV film)
Vánoce v ohrožení
2005 Zábavný společník
2001 Burning Down the House
Vzpoura (TV film)
Zeros, The
2000 Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Jízda s ďáblem
1996 Agent WC 40
Vibrations
Zamilovaný profesor
1985 Crime Killer

TV seriály

2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (5)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Preacher (TV seriál)
Pig (S02E07)
Bosch (TV seriál)
The Four Last Things (S03E02)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Bang Bang (S02E10)
Rolling in the Deep (S02E09)
Ghosts of Skibbereen (S02E08)
další epizody (10)
The Fosters (TV seriál)
Girl Code (S04E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unholiest Alliance (S17E18)
Manhattan Transfer (S17E17)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Because We're Legion (S01E10)
Take My Picture by the Pool (S01E09)
Hard Out Here for a Pimp (S01E08)
další epizody (10)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Poklady a půjčky (S02E03)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Poslední scéna (S02E01)
Longmire (TV seriál)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
2012 Jan (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Official Business (S06E09)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Enemy of My Enemy (S05E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odraz mrtvého (S08E21)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
2009 Médium (TV seriál)
A Necessary Evil (S05E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rychlost zabíjí (S03E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (S06E06)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 You Wish (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace