foto

Lini Evans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas Unleashed (TV film)
Darrow & Darrow 4: Burden of Proof (TV film)
2018 Falling for You (TV film)
Marrying Mr. Darcy (TV film)
2017 Cyklostezka k lásce (TV film)
Peared with a Kiss (TV film)
2016 Jak překazit svatbu (TV film)
Sofiin případ (TV film)
2015 Love, Again (TV film)
The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
The Unauthorized Melrose Place Story (TV film)
2014 The Tree That Saved Christmas (TV film)
2013 Vražda za vraždu

TV seriály

2017 The Arrangement (TV seriál)
Trips (S01E07)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
End of the World (S01E08)
Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
Šílenství (S03E09)
2014 Rush (TV seriál)
You Spin Me Round (E06)
Batesův motel (TV seriál)
Mrtvá, ale ne zapomenutá (S02E01)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Guy Hastings (E05)
Arctic Air (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Osamělý střelec (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie (S07E14)
2011 Health Nutz (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Benched (S01E03)
2010 Smallville (TV seriál)
Luthor (S10E10)

Dokumentární

2012 Opravdu to chcete vědět?
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky