foto

Stephen Huszar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My One and Only (TV film)
Rabid
Ruby Herring Mysteries: Silent Witness (TV film)
2018 Hometown Holiday (TV film)
Return to Christmas Creek (TV film)
2017 Christmas Wedding Planner (TV film)
Magical Christmas Ornaments (TV film)
2016 Milton's Secret
The Rooftop Christmas Tree
2015 Skutečné vraždy: Ztracená lebka (TV film)
2014 Jackhammer
2013 Ferocious
2011 Tváře v davu
Včera, dnes a zítra (TV film)
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Stained
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2007 Malé zrady (TV film)
Svatební přání (TV film)
2006 Menší zlo (TV film)
Otřes systému
Temná bouře (TV film)
2004 Caught in the Headlights
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Ruce nad kolébkou (TV film)

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
Zabiják Koj (S01E01)
2017 iZombie (TV seriál)
Zombie Knows Best (S03E02)
The Flash (TV seriál)
Borrowing Problems from the Future (S03E10)
2016 Letterkenny (TV seriál)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Dead Man's Party (S01E03)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Corkscrewed (E12)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Pilot (E01)
Spun Out (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Opuštěný (S02E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Soul Survivor (S10E03)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Poradce (S04E18)
Zpět tam, kde jsi nikdy nebyl (S04E08)
2009 Cashing In (TV seriál)
2008 Smallville (TV seriál)
Instinkt (S08E04)
2006 This Space for Rent (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Milton's Secret

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace