foto

Jean Dell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'ascension
2016 La Dream Team
2014 Borderline (TV film)
Grace, kněžna monacká
Richelieu, la pourpre et le sang (TV film)
2011 Pour Djamila (TV film)
2010 Zvonění ledu
2009 Královna a kardinál (TV film)
Le Missionnaire
2008 Braquage en famille (TV film)
Deux jours à tuer
French Film
Sa raison d'être (TV film)
2007 Coupable (TV film)
Pozvánka k tanci
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
Du goût et des couleurs (TV film)
Grand Charles, Le (TV film)
Růžový panter
Skrblík (TV film)
Volière aux enfants, La (TV film)
2005 Désiré Landru (TV film)
Jak moc mě miluješ?
La vie est à nous!
Manželčina pomsta
Temps meurtrier, Le (TV film)
2013, la fin du pétrole (TV film)
2004 L'insaisissable (TV film)
Mensonges et trahisons et plus si affinités...
San Antonio
Voyageur sans bagage, Le (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
Deuxième vérité, La (TV film)
Drž hubu!
Lásko moje, kde jsi?
Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
Qui a tué Bambi?
Silver moumoute
2002 Ferrari pro dva (TV film)
Kus života
Un paradis pour deux (TV film)
2001 Azurová tajemství (TV film)
Hladová
Regard de l'autre, Le (TV film)
Sophie Rousseau, la vie avant tout: Nature mortelle (TV film)
Tři králové
Un coeur oublié (TV film)
Zločin v ráji
2000 Anibal (TV film)
Kráva a prezident
Vem si mě
1999 Le schpountz
1998 Une grosse bouchée d'amour (TV film)
1997 Un printemps de chien (TV film)
1996 Un amour impossible (TV film)
1992 Interdit d'amour (TV film)
1991 Ritals, Les (TV film)
1987 Hateman

TV seriály

2016 Příliš brzy (TV seriál)
Une femme de trop (S06E05)
¡ Matame ! (S06E04)
Comment ne pas douter ? (S06E03)
další epizody (5)
2015 Příliš brzy (TV seriál)
Comment lui dire adieu ? (S05E02)
Quand maman dit stop ! (S05E01)
2014 Příliš brzy (TV seriál)
Ma femme, sa soeur et moi (S04E05)
Rendez-moi ma fille (S04E04)
Quand maman dérape (S04E03)
další epizody (5)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Haut les coeurs ! (S03E03)
Maman a craqué (S03E02)
Un de plus chez les Boissier ! (S03E01)
2012 Příliš brzy (TV seriál)
La guerre des familles (S02E03)
La mutation (S02E02)
La famille, c'est sacré ! (S02E01)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
C'est la rentrée ! (S01E04)
Vive les grandes vacances! (S01E03)
Bienvenue à Valentin ! (S01E02)
další epizody (4)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Podezření (TV seriál)
2006 Homicides (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Arzak Rhapsody (TV seriál)
Modré hlubiny (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Commissariat Bastille (TV seriál)
Enquętes d'Eloise Rome, Les (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Fred a jeho orchestr (TV seriál)
Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace