foto

Erni Singerl

  • nar. 29.8.1921
    Puch, Německá říše
  • zem. 30.7.2005 (83 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Und ich lieb dich doch! (TV film)
2003 Můj muž, můj život a ty (TV film)
Pumuckl und sein Zirkusabenteuer
2002 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Zugvögel (TV film)
Unterholz (TV film)
2001 Tratsch im Treppenhaus (TV film)
2000 Geschichten aus dem Nachbarhaus - Pauline & Co. (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
1995 Die Kreuzfahrt (TV film)
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Die Computer-Show (TV film)
Hilfe, die Verwandten kommen
Kirsch und Kern (TV film)
Verliebte Ferien in Tirol
1970 Nachbarn sind zum Ärgern da
1968 'S Wiesenhendl (TV film)
Der holledauer Schimmel (TV film)
1967 Die Lästigen (TV film)
1966 Boni (TV film)
1965 Der alte Feinschmecker (TV film)
Die Pfingstorgel (TV film)
1962 Zwei Bayern in Bonn
1961 Die kleinen Verwandten
1956 Der Jäger von Fall
Die fröhliche Wallfahrt
1953 Ehestreik

TV seriály

1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Karl Valentins Lachparade (TV seriál)
Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1966 Familie Hansen (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)
Unternehmen Kummerkasten (TV seriál)

Divadelní záznam

2005 Der Komödienstadel - Der weibscheue Hof (divadelní záznam)
1999 Der Komödienstadel - Lachende Wahrheit (divadelní záznam)
1998 Chiemgauer Volkstheater - Die Power-Paula (divadelní záznam)
1996 Chiemgauer Volkstheater - Frau Sonnenschein (divadelní záznam)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Die Perle Anna (divadelní záznam)
1985 Der Komödienstadel - Schneesturm (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Liebe und Blechschaden (divadelní záznam)
1981 Der Komödienstadel - Spätlese oder Auch der Herbst hat schöne Tage (divadelní záznam)
1980 Der Komödienstadel - Der Strohwitwer (divadelní záznam)
1977 Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - St. Pauli in St. Peter (divadelní záznam)
1976 Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz am Spieß (divadelní záznam)
1975 Der Komödienstadel - Thomas auf der Himmelsleiter (divadelní záznam)
1972 Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
1971 Der Komödienstadel - Der Ehestreik (divadelní záznam)
1970 Der Komödienstadel - Alles für die Katz (divadelní záznam)
1969 Der Komödienstadel - Das Wunder des heiligen Florian (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Witwen (divadelní záznam)
1967 Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Krach um Jolanthe (divadelní záznam)
1966 Der Komödienstadel - Die Mieterhöhung (divadelní záznam)
1965 Der Komödienstadel - Die Stadterhebung (divadelní záznam)
1964 Der Komödienstadel - Die Entwicklungshilfe (divadelní záznam)
1963 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
1962 Der Komödienstadel - Das Dienstjubiläum (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
1959 Der Komödienstadel - Das Taufessen und andere Szenen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky