foto

Robin Laing

  • nar. 16.2.1976 (43 let)
    Dundee, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Only You
Outlaw King
2013 Sviňák
2012 Doors Open (TV film)
2009 Stickers
2008 Taggart: Ostrov (TV film)
2007 Breaking
2005 Šťastné a Veselé
2000 Borstal Boy
Holčičky na zabití
Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese (TV film)
1998 Nebe na zemi (TV film)
Taggart: Promlčený případ (TV film)
1997 Deadly Summer (TV film)
Slab Boys, The

TV seriály

2019 Shetland (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Episode 1 (S05E01)
2016 One of Us (TV seriál)
Adam and Grace (E04)
The Coroner (TV seriál)
The Drop Zone (S02E01)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (8)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bermudský trojúhelník
2001 Jak se točil seriál Bratrstvo neohrožených (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace