foto

Ron Lester

  • nar. 4.8.1970
    Kennesaw, Georgia, USA
  • zem. 17.6.2016 (45 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bomb City
2015 Racing Legacy
2011 Hullo
2010 The Fat Boy Chronicles
2005 Karate Dog (TV film)
2002 Greenskeeper, The
2001 Bulšit
Drum Solo
1999 Dill Scallion
Varsity blues
1997 Good Burger

TV seriály

2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Tanec s rybami (S02E05)
2001 Popular (TV seriál)
Promblems (S02E21)
Don't Tug on Superman's Cape... (S02E20)
I Know What You Did Last Spring Break (S02E19)
další epizody (11)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Really Big Season Opener (S06E01)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Zálety a úlety (E15)
Paráda a olympiáda (E11)
Popular (TV seriál)
The Consequences of Falling (S02E10)
Are You There God? It's Me Ann-Margret (S02E09)
Misery Loathes Company (S02E08)
další epizody (22)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Rozjezd (E01)
Popular (TV seriál)
Fall on Your Knees (S01E10)
Wild, Wild Mess (S01E09)
Tonight's the Night (S01E08)
další epizody (10)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Racing Legacy

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Racing Legacy

Host

TV pořady

2000 The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky