foto

Ron Masak

  • nar. 1.7.1936 (83 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angels on Tap
2014 My Trip Back to the Dark Side
2012 Lose Yourself
2011 My Trip to the Dark Side
2006 (J)elita ze střídačky
2002 Stoneman, The
2000 Thundering 8th, The
1998 Polda
1997 Snowden on Ice (TV film)
Vhoďte minci (TV film)
1996 Adventures of Nicholas at Roaring Camp (TV film)
1995 Cops n Roberts
1992 Narušitelé (TV film)
1989 Velká výzva
1982 Kid from Nowhere, The (TV film)
The Neighborhood (TV film)
Ya Gotta Believe
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
1979 Pleasure Cove (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
Harper Valley P.T.A.
No Margin for Error (TV film)
Paprsky smrti z vesmíru
Woman in the Rain
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Safety, Check Your Car
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
1975 Hey Coach (TV film)
Jeremiah of Jacob's Neck
Man From Clover Grove, The
Šťastná dáma
1974 Law, The (TV film)
1972 Heat of Anger (TV film)
1971 Assault on the Wayne (TV film)
Evel Knievel
Priest Killer, The (TV film)
The Marriage of a Young Stockbroker
1970 Tora! Tora! Tora!
1969 Daddy's Gone A-Hunting
Time for Dying, A
Vernon's Volunteers (TV film)
1968 Polární stanice Zebra
Second Effort
1964 Nightmare in Chicago (TV film)

TV seriály

2008 Odložené případy (TV seriál)
Děvče z magazínu (S06E09)
1998 Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1983 Kid-a-Littles, The (TV seriál)
1982 Meatballs and Spaghetti (TV seriál)
1979 Wally Brown (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1975 Law, The (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Thy Neighbor (TV seriál)
1971 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Didn't You Used to Be... Wait... Don't Tell Me (S02E07)
1968 The Good Guys (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
The Purple Testament (S01E19)
1959 Police Station (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dream Chasers (TV film)
2002 Making of Bret Michaels, The

Režijní filmografie

Filmy

1982 Ya Gotta Believe

Host

TV pořady

1990 To Tell the Truth (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky