Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Je normalni, ze ocekavam hodne a to bud dostanu, nebo ne. Take se mi velmi casto stava, ze neocekavam nic a take ten film podle toho vypada. Ale od teto komedie jsem po silene trapnem Deuce Bigalow 2 necekal uz vubec nic a jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem shledl svezi komedii, ktera temer nema vylozene hlucha mista (snad az na pomalejsi rozjezd). Budete se vyborne bavit, ale to pouze za predpokladu, ze vite, co ocekavat od komedie, kde hlavni roli ma na svedomi Rob Schneider. Nekdy je to nevkusne, casto infantilni a absurdni az beda, ale svizne a vtipne je to urcite. Davam lepsi 4* hvezdicky, protoze jsem se dlouho u televize od srdce nezasmal tak "pitomym" vtipum... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Trojice mládenců se snaží vynahradit ztracené příležitosti v dětství tím, že vytvoří baseballový tým a bude soutěžit proti standardním skupinám baseballu. Film, který je hodně těžké správně uchopit. Jedná se o příběh o nesplněných snech ve snaze jejich naplnění, kde je místo i o lidství a dojetí, avšak za použití mimo běžných komediálních vlastností i motivů běžných pro sitcom, které jsou však místy dosti přes čáru. Zkrátka a dobře hraničí až s nechutností a trapností. Děj je pevný jak skála a jde svým zamýšleným směrem, ale v oné komediálnosti se až moc tlačí na pilu a zbytečně. Výsledný dojem to tak bohužel spíše kazí. O zábavu postaráno tedy je, jen záleží, kde je divákova hranice smyslu pro humor. ()

Reklama

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Příjemná, úsměvná, ale také trochu úchylná a oplzlá komedie. Musím pochvlit alespoň pro mě vtipné hlášky. Ale na druhou stranu musím uznat, že ten film má opravdu hloupoučký a jednoduchý scénář s koncem, který vám je jasný po 10 minutách, co se na film koukáte. Přesto je v tomhle filmu něco, co vás přinutí se podívat do konce. Koukněte na to a myslím, že pokud máte trochu pochopení, film se vám bude líbit... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider natočil komédiu plnú fekálneho a primitívneho humoru? Aké prekvapujúce. On to snáď ani inak nevie. Tentokrát je ale on za toho cool borca, takže sa dá čakať, že bude obklopený týmy najväčšími loosermi na svete. A je to tak. Jeden z nich (Jon Heder) by mal byť zavretý v ústave pre retardovaných a ten druhý na tom nie je o moc lepšie. Príbeh je tradične schneiderovsky tupý a ubieha presne podľa šablóny. Humor je veľmi repetetívny (neustále niekto niekomu prdí do ksichtu, mláti do hlavy alebo gulí, vracia atď) a momentov kedy som sa úprimne bavil je minimum. 3/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne nenarocna "sportovni" komedie, ktera je sice naprosto stupidni, obcas zbytecne zabredne do nejakejch dojemnejch momentu, ale vicemene to svizne odsejpa a je to docela zabava. Film stavi hlavne na hlavni trojce dementu, pricemz Schneider je tu tentokrat ten nejnormalnejsi, to co predvadi Spade s Hederem by se mohlo dat pod definici retard. Obcas, aby nebylo dementu na obrazovce malo, se pripoji i hyper hovado Nick Swardson, takze to uz mame ctyri retardy a to je na jeden film vic nez dost, takze kolikrat ma clovek spis nez fandit jim, chut je nakopat do kouli. Ale i kdyz tu nejsou zadny moc masakralni vtipky a vicemene se deje furt to samy, stejne to tech 90 minut zabavi a o to slo. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Po první hře jde David Spade s dalšími dvěma herci a na nose má sluneční brýle. Je to jediná scéna, kde má Richie brýle, protože režisér zakázal, aby je postavy nosily. Nicméně zde je David Spade zapomněl sundat, když se vrátil ze zákulisí a režisér usoudil, že scéna byla tak dobrá, že se nebude obtěžovat s tím, aby ji točil znovu. (HappySmile)
  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama