foto

Robert Phalen

  • nar. 10.5.1937 (80 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 1775 (TV film)
1990 Enemy of the People, An (TV film)
Impuls
1986 Gladiátor (TV film)
Under the Influence (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Starman
1981 Hellinger's Law (TV film)
Jak zemřel Randy Webster (TV film)
Páskové z Los Angeles
1980 Last Song, The (TV film)
1979 Nero Wolfe (TV film)
1978 Halloween
Someone's Watching Me! (TV film)
1977 Konečné řešení (TV film)
Man from Atlantis (TV film)
Secrets (TV film)
Smrtelný zásah (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1975 Tři dny Kondora

TV seriály

1978 Centennial (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace