foto

Robert Phalen

  • nar. 10.5.1937 (83 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 1775 (TV film)
1990 Enemy of the People, An (TV film)
Impuls
1986 Gladiátor (TV film)
Under the Influence (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Starman
1981 Hellinger's Law (TV film)
Jak zemřel Randy Webster (TV film)
Páskové z Los Angeles
1980 Last Song, The (TV film)
1979 Nero Wolfe (TV film)
1978 Halloween
Someone's Watching Me! (TV film)
1977 Konečné řešení (TV film)
Man from Atlantis (TV film)
Secrets (TV film)
Smrtelný zásah (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1975 Tři dny Kondora

TV seriály

1994 Babylon 5 (TV seriál)
TKO (S01E15)
Narozen v purpuru (S01E04)
1978 Centennial (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
Bobby's Acting Career (S01E04)
1977 Kořeny (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Ping Pong (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky