foto

Kalani Queypo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Slow West
2007 Tyranosaurus: Zhouba Aztéků
2005 Na konci světa
Nový svět
2001 Taková zvláštní rodinka
1996 Porotce

TV seriály

2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
The Diviner (S03E10)
Minotaur (S03E09)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2011 Aspen the Series (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Orchideje a salám (S03E07)
2010 10,000 Days (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2005 Na Západ (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Ancestor Eyes

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ancestor Eyes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace