foto

Kalani Queypo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Slow West
2007 Tyranosaurus: Zhouba Aztéků
2005 Na konci světa
Nový svět
2001 Taková zvláštní rodinka
1996 Porotce

TV seriály

2015 Saints & Strangers (TV seriál)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2011 Aspen the Series (TV seriál)
2010 10,000 Days (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2005 Na Západ (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Ancestor Eyes

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ancestor Eyes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace