foto

Šun Sugata

  • nar. 17.2.1955 (66 let)
    Jamanaši, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Yakuza and the Family
2019 Kuro garasu 1
Kuro garasu 2
2018 Kiku to Giročin
The Outsider
2017 Hopeiro no júucu
Vigilante
ZVP
Čó no nemuri
2016 Obo no koe
Ogenki desu ka?
Taiyô no futa
Tatara samurai
Yuriko-san no Ehon (TV film)
2015 Gonin Saga
Zutaboro
2014 25 Nijyu-Go
Genge
Heisei Raidâ Tai Shôwa Raidâ Kamen Raidâ Taisen feat. Sûpâ Sentai
Washi To Taka
2013 Haha no uta ga kikoeru
Ninja 2: Pomsta
Tokyo Bitch, I Love You
Šikeidai no 72 džikan (TV film)
2012 Donzumari Benki
Ukrutnost nade vše
2011 Abe Sada: Saigo no nanokakan
Ranwei Bīto
Střih
Špinavá srdce
2010 Awaremi mumashika
Heaven's Story
Lost&Found
Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film)
Rosuto kuraimu: Senkó
Running on Empty
Yukizuri no Machi
2009 Abashiri ikka: The movie
Ballad: Na mo naki koi no uta
Jódžú Mamešiba
Kanikósen
Tochka
Wangan middonaito the movie
Zen
2008 Chameleon
Chikyû de tatta futari
Dâku rabu: Rape
Inju, bestie ve stínu
Johnen: Sada no ai jori
Namida tsubo
Un, nan?
Waiting for the Sun
2007 Businessman​ hiššó kóza: Jakuza ni manabu keizai sendžucu
Grow
Kjúka
Tonari machi senso
2006 Kóan keisacu sósakan
Poči no kokuhaku
Šinjaku: Kondžaku monogatari "Mitoši no joi miči"
2005 Ai šite jo
Guts densecu: Itoši no pitbull
Ikusa
2004 Gosuto shauto
Heat Shakunetsu
Marebito
[Is A.]
2003 Kill Bill
Poslední samuraj
2002 Alive
Gun Crazy: Episode 1 - A Woman From Nowhere
Mou mon tai 2
Šin Džingi no hakaba
2001 Džicuroku: Jozakura gindži
Ichi the Killer
Kairo
2000 Kurayami no rekuiemu
Tomie: Replay
1999 Kjóhan
Poslední samuraj
Shin karajishi kabushiki kaisha
1998 Ishimitsu Makiyo no shogai (TV film)
Joker: Jakubjógami
Jomigaeru kinró
Jomigaeru kinró 2: Fukkacu hen
Ningen gōkaku
Ore no sora: Keidži hen
Ore no sora: Keidži hen – Jami no seisai
1997 Fukushū: Kienai kizuato
Kawaki no machi
1996 Organ
Shabu gokudo
1995 Escape Imprisonment 5: Obscene Flesh Hunt
1992 Funky Monkey 2
1991 Blowback 2
Shishiohtachi no natsu
1990 Fúsen
1987 Abunai deka
1984 Kamen Rider 10's Birth! Riders Unite! (TV film)
1982 Seiha

TV seriály

2017 Iši cubute (TV seriál)
Zase máme plný dům (TV seriál)
My Best Friend's Japanese Wedding (S03E10)
2015 Shokuzai no Sonata (TV seriál)
2014 Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
2011 Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
2008 Nekonade (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
2006 Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
1993 Janperson (TV seriál)
1990 Kurama Tengu (TV seriál)
1989 Katte ni šiagare hej! Brother (TV seriál)
1988 Oikaketai no! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky