foto

Mark Mylod

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Co ty jsi za číslo?
2009 Washingtonienne (TV film)
2005 Zmražená pojistka
2003 Fast Show Farewell Tour, The (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
1999 Kidnappers, The (TV film)
Web of Caves, The (TV film)

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
2015 Minority Report (TV seriál)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Synové Harpyje (S05E04)
Nejvyšší vrabčák (S05E03)
2014 Aféra (TV seriál)
1 (S01E01)
Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
The Legend of Bonnie and Carl (S04E09)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Frank the Plumber (S03E09)
El Gran Cañon (S03E01)
2012 Shameless (TV seriál)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
A Beautiful Mess (S02E04)
Summertime (S02E01)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Pilot (S01E01)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
2008 Welcome to the Captain (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
Affairs (S01E05)
Abduction (S01E04)
Meet The Gallaghers (S01E01)
Vincentův svět (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Dave Saint Show, The (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Bang, Bang, It's Reeves and Mortimer (TV seriál)
1998 Royle Family, The (TV seriál)
1997 Phil Kay Feels... (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1996 All Rise for Julian Clary (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)

TV pořady

1996 Shooting Stars Unreleased and Nude (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Aféra (TV seriál)
1 (S01E01)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace