foto

James Booth

  • nar. 19.12.1927
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.8.2005 (77 let)
    Hadleigh, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Keeping Mum: Deleted Scenes
2005 Univerzální uklízečka
2002 AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě (TV film)
2001 X-Wamp
1994 Inner Sanctum II
1992 Gunsmoke: To the Last Man (TV film)
1990 Americký ninja 4
Příjemně se bavte (TV film)
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1987 Luna ve znamení Štíra
Naprogramovaná k vraždě
Temný vesmír
1986 Bad Guys
Síla pomsty
1985 Modlitba smrti
1984 Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
1982 Horká linka (TV film)
1981 Zorro, the Gay Blade
1980 Bílý mys
The Jazz Singer
1979 Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
1978 Evening in Byzantium (TV film)
1977 Letiště '77
Murder in Peyton Place (TV film)
1976 I'm Not Feeling Myself Tonight
1975 Brannigan
Spiknutí žen (TV film)
1974 Penny Gold
Percyho možnosti
1973 Až přijde ten den
1972 Rentadick
1971 Revenge
1970 Adam's Woman
Darker Than Amber
Macho Callahan
The Man Who Had Power Over Women
Vessel of Wrath, The (TV film)
1969 Špiónka beze jména
1968 Blaho paní Blossomové
1967 Robbery
1965 Secret of My Success, The
Třicet jedna ve stínu
1964 French Dressing
Zulu
1963 Sparrows Can't Sing
1962 In the Doghouse
1961 Hellions, The
1960 In the Nick
Jazz Boat
Let's Get Married
Soudní procesy s Oscarem Wildem

TV seriály

1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Checkmate (S02E13)
The Black Widow (S02E12)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Drive with a Dead Girl (S02E08)
1978 Wheels (TV seriál)
1972 Them (TV seriál)

Dokumentární

2002 Making of 'Zulu': Roll of Honour, The
Making of Zulu:...and Snappeth the Spear in Sunder, The

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace