foto

Andy Hollis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood
2013 Cirkus
2007 The Scum Also Rises (TV film)
2000 French & Saunders Live

TV seriály

2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sklizeň duší (S18E06)
Svatí a hříšníci (S18E05)
2012 Me and Mrs Jones (TV seriál)
2011 Páteční večeře (TV seriál)
Znělka (S01E02)
Rozkládací gauč (S01E01)
Sugartown (TV seriál)
2010 Grandma's House (TV seriál)
2009 Monday Monday (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Hledači kostí (TV seriál)
Milenky (TV seriál)
Never Better (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
Comedy Showcase (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
2006 Blunder (TV seriál)
Fear, Stress and Anger (TV seriál)
Příběhy hvězd (TV seriál)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2004 Carrie & Barry (TV seriál)
My Life in Film (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Malá sázka (S03E04)
Sloni a slepice (S03E02)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Da Ali G Show (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
Black Books (TV seriál)
Zasloužená dovolená (S02E06)
Pozdrav slunci (S02E05)
Příbuzní (S02E04)
další epizody (6)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)
Mitchell and Webb Situation, The (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
2000 Jam (TV seriál)
Párování (TV seriál)
1999 Bang, Bang, It's Reeves and Mortimer (TV seriál)
Spaced (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1998 Is It Bill Bailey? (TV seriál)
Lenny Goes to Town (TV seriál)
Unnatural Acts (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)
Brass Eye (TV seriál)
1996 Asylum (TV seriál)
1995 The Saturday Night Armistice (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
1993 Smell of Reeves and Mortimer, The (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Spaced (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace