foto

Michael James Bell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Infamous (TV film)
2014 Divergence
2012 Trigger Finger

TV seriály

2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Wednesday Incident (S02E16)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
2013 We Are Men (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Medailonek (S09E01)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Spooky Little Girl (S01E09)
Wilfred (TV seriál)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace