foto

Saginaw Grant

  • nar. 20.7.1936 (84 let)
    Pawnee, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Údolí Bohů
2015 Šest směšných
2013 Osamělý jezdec
Winter in the Blood
2009 Maneater
2007 Slipstream
2005 Formosa
It Waits
Oživlá mumie (TV film)
V zajetí rychlosti
2004 Black Cloud
2003 Strážce snů
2002 Legend of the Phantom Rider
Skinwalkers (TV film)
1999 Indián
Očistec (TV film)
1997 Rudá krev (TV film)
1988 War Party

TV seriály

2016 Baskets (TV seriál)
Cowboys (S01E07)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
2015 Sin City Saints (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Front Yard Wrestling (S05E02)
2014 Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Liga snů (TV seriál)
Man Land (S06E08)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do umění sendviče (S05E13)
2013 Family Tree (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Ozymandias (S05E14)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Zrození (S01E11)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Yeehaw, Geepaw (S01E07)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
2003 Zázraky (TV seriál)
1997 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Návrat domů (S08E09)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
The Last Frontier (TV seriál)
The Lazarus Man (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Young Indiana Jones and the Mystery of the Blues (S02E05)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Dokumentární

2015 Medicine of the Wolf

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky