Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amón, padlý anděl ničitel neboli anděl smrti, se po několika tisíciletích probouzí, aby oživil svého syna. Obra, který se má dle proroctví postarat o zánik lidstva... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

J.Mayen odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 30 minut, víc se fakt nedalo a raději jsem si zahrál Residenta Revelation,nevim jestli tak bude komentář hodnotný,ale snímek jsem dal z toho důvodu, že běžel vyjímečně od 20:00 a později by mě ani nenapadlo si film pustit.Proč film vidět? Jednak z důvodu, aby se vaše ratolesti do max 6 let věku mohli pobavit nad touhle snůškou hoven a druhak je tu možnost vidět snad jedny z nejhorších efektů, který mohla vyprodukovat snad stará amiga nebo atárko. O blbym humoru a mlácením pažbou do mumie je snad i zbytečný se rozepisovat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda mohlo to být daleko lepší. Film si samozřejmě snaží ukousnout svoje sousto z fenoménu mumie ale nedaří se mu to, ať jde o klišé příběh který by ale dokázal udržet, dkyby tu nebylo tolik zbytečných keců. KAždý scéna vede k další kecací scéně a film má tolik zákonů že jich je víc než v Česku. Škoda mohlo to být dobrodružný béčko ale vznikla z toho kravina kterou zachraňuje sympaťák Dien. ()

Reklama

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Arabsky vyhlížející padlý anděl a jeho syn - třináctimetrová mumie, vyprahlá poušť s ideálními podmínkami pro zachování mumifikovaných, v níž je ale - jak se později dozvíme - zároveň obrovská přehrada s tisíci hektolitry vody a kdybyste náhodou nepostřehli scénu, ve které padá počítačové kamení, upozorní vás na to cedule ,,Pozor, padá kamení". Prostě luxus :D ()

andio odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších ultra zetkovejch filmů, co v poslední době na COOLu dávaj. Nápad docela zajímavej, ale to provedení hrozné.. Scéna, kdy při pádu helikoptéry (v níž letí nějakej Jerry) všichni čuměj a po asi 10 sekundách jeden řekne: "Jerry." mě celkem rozesmála, ale předpokládám, že to nebylo úplně úmyslem scénáristů.. 0/10 ()

Evonichna odpad!

všechny recenze uživatele

I na kocovinové válení, při kterém zkousnete ledajakou p..ovinu, tak tohle prostě nešlo. Nechápu, jak může vůbec něco podobného vzniknout, vždyť to jsou zbytečné prachy i čas lidí, kteří se na tom podíleli. Otázkou je, jak se kdo podílel, páč výsledek vypadá, jako kdyby toto vzniklo pod rukama nějakých zmaštěnců s IQ houpacího koně, kteří si hrají na filmaře. Je to hodně špatně udělaná haluz. Nedoporučuji nikomu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama