Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiální text distributora)

Recenze (66)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi milá oddychová komédia, v ktorej sa potvrdzuje, že niektoré ženy sú krásne len ak nestoja ešte pri krásnejšej žene. Angie Harmon je sama o seba krásavica s iskrou, no popri Denise Richards je len šedou myškou. To mi pripomenulo časy, keď bola ešte Dara Rolins kamoška so Simonou Krainovou. Samotná Dara nie je nejaký unikát, ale dá sa to. No vedľa Krainovej to bolo ako Kráska a Zviera. Inak Charliemu tá rola napraveného sukničkára vyšla, škoda že sa neinšpiroval aj v súkromnom živote. ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, ten film je chvílemi tak strašně pitomý, až to bolí. Jenže Angie Harmon je tak neskutečně krásná, že jsem asi od půlky nevnímal děj a jen jsem čekal, až se objeví v dalším záběru. A já se tedy ptám, dají se dát filmu tři hvězdičky jen proto, že byste se chtěli vyspat s hlavní herečkou? A odpověď zní ANO! ()

Reklama

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zajímavý film, neoriginální a předvídatelný děj a chvílemi to byla prostě nuda. Některé fórky se však povedly. A ten konec mě, směle přiznávám, prostě dojal... Ale bohužel o tomto filmu nebudu ani nikomu vyprávět a ani ho nikomu nedoporučím a to proto, že není důvod... Sám se teď vlastně divím, že mě to stálo za to na něj napsat reakci. Takže celkové hodnocení je slabší 3* (50%) ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen hraje zkrachovalého makléře kterému nedopatřením štěstí zamávalo a vzalo si volno tak nakonec za svojí jednoduchou přítelkyni která odjede na dovolenou začne psát články do novin a radit v partnerských vztazích.To by mě také bavilo,protože chlap poradí vždycky takovým pochopitelným způsobem.Moc pěkná komedie... ()

RAPTTTOR 

všechny recenze uživatele

Film je o muži, který zkrachuje ve své práci a přijde o všechno, tedy i o přítelkyni, která je novinářka-sloupkařka a radí ženám jak naložit s životní krizí. Tahle pipina nemá smysl pro rodinu, soucit ani pochopení, tedy její sloupky nikdo nečte. Po rozchodu odjede do Brazilie a sloupky za ní začne psát její bývalý… film je plný dobrých vtipu a je i orginální hlavně v tom, že dobrý pozorovatel dnešní doby(2011) nalezne řešení hádanky, kde scénáristi berou ty nápady… mám dojem, že tenhle snímek byl inspirací třeba pro Po čem ženy touží (pokusy o pochopení ženské duše a depilace) nebo se v něm (dle mého názoru) částečně vzhlédli autoři seriálu Will a Grace (chlípná sekretářka, která je bohatá, praštěná a pracuje jen aby se nenudila) a mimochodem ten nápad, že rady čtenářkám novin píše někdo jiný než si všichni myslí jsem viděl zfilmované asi desetkrát… ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama