foto

Edward J. Pei

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 To Have and to Hold
2007 Po stopách zabijáka
Super Sweet 16: The Movie
2006 Desatero přikázání (TV film)
Scarlett (TV film)
2005 Sexuální život
Úsměv
2003 Helena Trojská (TV film)
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
2001 Princezna a námořník (TV film)
Soudce (TV film)
Ztracené ideály (TV film)
2000 Little Richard (TV film)
Na věčné časy (TV film)
Posedlý (TV film)
1999 Hraniční čára (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
1998 Básník (TV film)
Emmino přání (TV film)
Lví past (TV film)
Nebezpečná zásilka
1997 Friends 'Til the End (TV film)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
1995 Panter
1994 Hazardní hráč (TV film)
Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
1993 Mistr neznámého boje
1992 Getting Up and Going Home (TV film)
1991 Kvílení vlkodlaků 6
Noc bojovníka
Šílená pečovatelka (TV film)
1990 Pronásledovatelé 2
Ďáblové na kolech
1989 Masque of the Red Death

TV seriály

2018 Goliath (TV seriál)
La Mano (S02E01)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 3: Day Out of Days (E03)
Day 2: Cutting Room Floor (E02)
Day 1: Fade In (E01)
2016 Goliath (TV seriál)
Citizens United (S01E08)
Beauty and the Beast (S01E07)
Line of Fire (S01E06)
další epizody (8)
Agent Carter (TV seriál)
The Edge of Mystery (S02E08)
Monsters (S02E07)
Life of the Party (S02E06)
další epizody (8)
2015 Agent X (TV seriál)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Ouroboros (S01E07)
Black Eyes Blue (S01E06)
další epizody (7)
2013 Graceland (TV seriál)
2012 Go On (TV seriál)
Pilot (E01)
Laskavý dotek (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Live and Learn (S01E01)
Láska bolí (TV seriál)
Too Much Information (E06)
Off the Map (TV seriál)
Saved by the Great White Hope (E01)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
Hatless (S01E09)
Blowback (S01E08)
další epizody (5)
Hrdinové (TV seriál)
Tobě nablízku (S04E15)
2009 Zvíře (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Neviditelný protivník (S04E09)
Ztraceni (TV seriál)
Je jako ty (S05E10)
Pan La Fleur (S05E08)
Život a smrt Jeremy Benthama (S05E07)
další epizody (5)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Unesený (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace