foto

Patricia Richardson

  • nar. 23.2.1951 (67 let)
    Bethesda, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Waiting in the Wings: Still Waiting
2017 County Line
2013 Avarice
Friend Request (TV film)
Snow Bride (TV film)
2012 Světluškou na 90 dní (TV film)
2011 Beautiful Wave
Dlouhá cesta domů (TV film)
2007 Out of Omaha
2002 TVography: Home Improvement - A Half Hour of Power (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
Zapadákov
1997 Uleeovo zlato
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)
Sophie & the Moonhanger (TV film)
1989 Cesta domů
Parent Trap III (TV film)
V nepřátelském poli
1987 Vražedný stisk (TV film)
1986 Yuri Nosenko, KGB (TV film)
1985 Adventures of Con Sawyer and Hucklemary Finn, The (TV film)
1984 C.H.U.D.
1980 Vánoční zlo

TV seriály

2016 Poslední chlap (TV seriál)
Tanks for the Memories (S05E17)
2015 Poslední chlap (TV seriál)
Helen Potts (S04E12)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
The Last Hurrah (S07E20)
Election Day: Part 2 (S07E17)
The Cold (S07E13)
další epizody (4)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Debate (S07E07)
The Al Smith Dinner (S07E06)
Message of the Week (S07E03)
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wanderlust (S01E05)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Velké finále Kutila Tima (2. část) (S08E26)
Velké finále Kutila Tima (1. část) (S08E25)
další epizody (15)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Jak vyzrát na škvrňata (S08E12)
Doma na svátky (S08E11)
Musíme si pomáhat (S08E10)
další epizody (26)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Ničím nezkalené Vánoce (S07E11)
Zadejte se, prosím (S07E10)
Díkuvzdání (S07E09)
další epizody (24)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S06E12)
Blues pracujícího muže (S06E11)
Měj trochu slitování (S06E10)
další epizody (26)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Předvánoční let (S05E12)
Když přijede matka (S05E11)
Doktor v domě (S05E10)
další epizody (26)
1994 Kutil Tim (TV seriál)
Noc předtím, než vypukl chaos (S04E12)
Někdo to rád rychlé (S04E11)
Starý učitel dílen (S04E10)
další epizody (25)
1993 Kutil Tim (TV seriál)
To byla rána před Vánocemi (S03E12)
Spor o názor (S03E11)
Mrazivé chvíle (S03E10)
další epizody (25)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Sním o bílých Vánocích (S02E12)
Opuštěná rodina (S02E11)
Byli jsme na obědě (S02E10)
další epizody (24)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Šťastné a veselé (S01E12)
Kdopak to nemluví (S01E11)
Učení mučení (S01E10)
další epizody (12)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
1989 FM (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)

Dokumentární

1995 50 Years of Funny Females (TV film)

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Kutil Tim (TV seriál)
Sousedé (S08E20)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace