foto

Patricia Richardson

  • nar. 23.2.1951 (69 let)
    Bethesda, Maryland, USA

Biografie

Patricia Castle Richardson je americká herečka, která je nejznámější pro své zobrazení Jill Taylor v sitcomu Kutil Tim, za což byla čtyřikrát nominována na cenu Primetime Emmy Award za vynikající herečku v komediálním seriálu a dvakrát za Zlatou medaili Globe Award za nejlepší herečku v televizním seriálu – Komedie nebo Muzikál. Richardson také získala nominaci na nezávislou cenu za výkon v Uleeovo zlato (1997).

Petr "Petr.Kocfeld" Kocfelda

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cubby
2018 A Christmas in Tennessee (TV film)
Waiting in the Wings: Still Waiting
2017 County Line
2013 Avarice
Friend Request (TV film)
Snow Bride (TV film)
2012 Světluškou na 90 dní (TV film)
2011 Beautiful Wave
Dlouhá cesta domů (TV film)
2007 Out of Omaha
2002 TVography: Home Improvement - A Half Hour of Power (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
Zapadákov
1997 Uleeovo zlato
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)
Sophie & the Moonhanger (TV film)
1989 Cesta domů
Parent Trap III (TV film)
V nepřátelském poli
1987 Vražedný stisk (TV film)
1986 Yuri Nosenko, KGB (TV film)
1985 Adventures of Con Sawyer and Hucklemary Finn, The (TV film)
1984 C.H.U.D.
1980 Vánoční zlo

TV seriály

2019 Mrtvý bod (TV seriál)
The Big Reveal (S04E10)
2016 Poslední chlap (TV seriál)
Tanks for the Memories (S05E17)
2015 Poslední chlap (TV seriál)
Helen Potts (S04E12)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
The Last Hurrah (S07E20)
Election Day: Part 2 (S07E17)
The Cold (S07E13)
další epizody (4)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Debate (S07E07)
The Al Smith Dinner (S07E06)
Message of the Week (S07E03)
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cestovní horečka (S01E05)
Kutil Tim (TV seriál)
Vstupenka do zákulisí (S08E28)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Velké finále Kutila Tima (2. část) (S08E26)
další epizody (16)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Jak vyzrát na škvrňata (S08E12)
Doma na svátky (S08E11)
Musíme si pomáhat (S08E10)
další epizody (26)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Ničím nezkalené Vánoce (S07E11)
Zadejte se, prosím (S07E10)
Díkuvzdání (S07E09)
další epizody (24)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S06E12)
Blues pracujícího muže (S06E11)
Měj trochu slitování (S06E10)
další epizody (26)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Předvánoční let (S05E12)
Když přijede matka (S05E11)
Doktor v domě (S05E10)
další epizody (26)
1994 Kutil Tim (TV seriál)
Noc předtím, než vypukl chaos (S04E12)
Někdo to rád rychlé (S04E11)
Starý učitel dílen (S04E10)
další epizody (25)
1993 Kutil Tim (TV seriál)
To byla rána před Vánocemi (S03E12)
Spor o názor (S03E11)
Mrazivé chvíle (S03E10)
další epizody (25)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Sním o bílých Vánocích (S02E12)
Opuštěná rodina (S02E11)
Byli jsme na obědě (S02E10)
další epizody (24)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Šťastné a veselé (S01E12)
Kdopak to nemluví (S01E11)
Učení mučení (S01E10)
další epizody (12)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
1989 FM (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 Cosby Show (TV seriál)
Calling Doctor Huxtable (S03E17)
1984 Double Trouble (TV seriál)

Dokumentární

1995 50 Years of Funny Females (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Kutil Tim (TV seriál)
Sousedé (S08E20)

Host

Fanoušci tvůrce