foto

Theo Green

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Honour
Outpost 37
The Gambler
2013 Stalkers (TV film)
2012 Comedown
Dům na konci ulice
Outpost: Black Sun
2011 Exteriors
2010 Blue Moon Rising
Prowl
2009 Dread
2008 Umlčeni

TV seriály

2015 :Dryvrs (TV seriál)

Dokumentární

2016 Huntwatch
2011 Lemon
2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace