foto

Theo Green

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Honour
Outpost 37
The Gambler
2013 Vystrašený šepot (TV film)
2012 Comedown
Dům na konci ulice
Outpost: Black Sun
2011 Exteriors
2010 Blue Moon Rising
Prowl
2009 Dread
2008 Umlčeni

TV seriály

2015 :Dryvrs (TV seriál)

Dokumentární

2016 Huntwatch
2011 Lemon
2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace