foto

Markus Tomczyk

  • nar. 1980
    Steinfurt, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
2013 Nymfomanka, část I.
Woyzeck (TV film)
2011 Halbmond: abnehmend
Válečný kůň
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
2009 Zátoka pirátů
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace