foto

Samantha Bee

  • nar. 1969
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Elliot: The Littlest Reindeer
2015 Get Squirrely
Sisters
2014 Learning to Drive
2010 Chlupatá odplata
Love Letters (TV film)
Noční rande
2009 Mateřské galeje
Užívej si, co to jde
2008 Coopers' Camera
Guru lásky
2007 Superpes
Two Families (TV film)
2004 Ham & Cheese
2003 Jasperský lynč (TV film)
2001 Ham I Am (TV film)

TV seriály

2017 Bobovy burgery (TV seriál)
Ex MachTina (S07E08)
2016 The Detour (TV seriál)
The Hotel (S01E02)
Bobovy burgery (TV seriál)
Lice Things Are Lice (S06E10)
2014 Deadbeat (TV seriál)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Surprise (E16)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Family Fracas (S03E19)
2012 Good God (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Beefsquatch (S02E09)
2011 Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Nic, co nevyřeším útěkem (S03E08)
Blondýnka v lese (S03E01)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ ukradeného spermatu (S01E07)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Odd Job Jack (TV seriál)
2001 The Endless Grind (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Full Frontal with Samantha Bee (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Detour (TV seriál)
The Escape (S03E10)
The Funeral (S03E09)
The Plane (S03E08)
další epizody (10)
2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Mule (S02E11)
The Trip (S02E10)
další epizody (12)
2016 The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Track (S01E09)
The Drop (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace