foto

Samantha Bee

  • nar. 1969
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Elliot: Nejmenší sobík
2015 Get Squirrely
Ségry
2014 Řidičský průkaz
2010 Chlupatá odplata
Love Letters (TV film)
Noční rande
2009 Mateřské galeje
Užívej si, co to jde
2008 Coopers' Camera
Guru lásky
2007 Superpes
Two Families (TV film)
2004 Ham & Cheese
2003 Jasperský lynč (TV film)
2001 Ham I Am (TV film)

TV seriály

2017 Bobovy burgery (TV seriál)
Ex MachTina (S07E08)
2016 The Detour (TV seriál)
The Hotel (S01E02)
Bobovy burgery (TV seriál)
Lice Things Are Lice (S06E10)
2014 Deadbeat (TV seriál)
The Comedium (S01E04)
The Sexorcism (S01E01)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Surprise (E16)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Family Fracas (S03E19)
2012 Good God (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Beefsquatch (S02E09)
2011 Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Nic, co nevyřeším útěkem (S03E08)
Blondýnka v lese (S03E01)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ ukradeného spermatu (S01E07)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Animal (S04E09)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
2003 Odd Job Jack (TV seriál)
2001 The Endless Grind (TV seriál)
1990 Zákon a pořádek (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Detour (TV seriál)
The Groom (S04E10)
The Bride (S04E09)
The Same (S04E08)
další epizody (10)
2018 The Detour (TV seriál)
The Escape (S03E10)
The Funeral (S03E09)
The Plane (S03E08)
další epizody (10)
2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Mule (S02E11)
The Trip (S02E10)
další epizody (12)
2016 The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Track (S01E09)
The Drop (S01E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 The Detour (TV seriál)
The Search (S04E01)
2018 The Detour (TV seriál)
The Run (S03E01)
2017 The Detour (TV seriál)
The City (S02E01)
2016 The Detour (TV seriál)
The B&B (S01E05)
The Pilot (S01E01)

Host

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Full Frontal with Samantha Bee (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky