foto

Marian Vojtko

  • nar. 20.3.1973 (45 let)
    Bánska Bystrica, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kat Mydlář (divadelní záznam)
2009 Dracula (divadelní záznam)
2008 Golem (divadelní záznam)
ČT Live - Marian Vojtko a přátelé (koncert)
2003 Kleopatra (divadelní záznam)

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Tvrdší než diamant (S01E06)

Dokumentární

2017 Patrola (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Pocta muzikálům (koncert)
2016 Bravó, pane dirigente (koncert)

TV pořady

2017 Supermiss 2016 (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
2011 To byl náš hit (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace