foto

John Fraser

  • nar. 18.3.1931 (88 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Vadí, nevadí (TV film)
1995 Devil's Advocate (TV film)
1983 Tajemný protivník (TV film)
1976 Schizo
1968 Lásky Isadory Duncanové
1966 Doctor in Clover
1965 Hnus
Operace Crossbow
Studie strachu
1963 Patriots, The (TV film)
Tamahine
1962 Valčík toreadorů
1961 Cid
Fury at Smugglers' Bay
1960 Melodie slávy
Soudní procesy s Oscarem Wildem
1958 The Wind Cannot Read
Women in Love (TV film)
1957 The Good Companions
1955 Touch and Go
Ďáblové v oblacích
1954 Eternal Feminas
1953 Krysy pouště
The Good Beginning
Titanic
Valley of Song

TV seriály

1994 Scarlett (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Tell Tale Hearts (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Young Sherlock: The Mystery of the Manor House (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1979 Thundercloud (TV seriál)
1978 Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
Supernatural (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Kdo kdy slyšel, aby duch umíral? (E10)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace