foto

Richard Johnson

  • nar. 30.7.1927
    Upminster, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.6.2015 (87 let)
    Chelsea, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Muž, který poznal nekonečno
2014 Teplo domova
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
2008 Chlapec v pruhovaném pyžamu
2007 Two Families
2006 Inspektor Rebus II.- Rakvičky (TV film)
Sólokapr
2005 O čem všem je láska (TV film)
2001 Dark, The
Lara Croft - Tomb Raider
Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Happy Days (TV film)
1999 Milk
1998 Echo, The (TV film)
Ivar Kreuger (TV film)
1997 Front Seat (TV film)
1996 Breaking the Code (TV film)
1995 Heavy Weather (TV film)
1991 Krvavá přísaha (TV film)
Souboj srdcí (TV film)
1990 Diving In
Hlas srdce (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1988 Muž do nepohody (TV film)
1986 Lady Jane
1985 Želví deník
1984 Biko Inquest, The (TV film)
What Waits Below
1983 Aerodrome, The (TV film)
1982 Cymbeline (TV film)
1981 Klub příšer
Member for Chelsea, The (TV film)
1980 Haywire (TV film)
Marquise, The (TV film)
Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
Rembrandt (TV film)
1979 Flame Is Love, The (TV film)
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
Ostrov rybích mužů
Zombi 2
Řeka velkého krokodýla
1978 Comeback, The
The Four Feathers (TV film)
1976 Dedicato a una stella
Stíhači, na start!
The Message
1975 Hennessy
Il medaglione insanguinato
Lost Island, The (TV film)
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)
Chi sei?
Mojžíš (TV film)
1973 Murder in Mind (TV film)
1972 Antony and Cleopatra
1970 Hamlet (TV film)
Julius Caesar
The Beloved
1969 Gott mit uns
Some Girls Do
1968 Lady Hamiltonová
Stužka písku
Trajánův sloup
1967 Danger Route
Dobrodruh
Něžné pohlaví
Oedipus the King
1966 Chartúm
La strega in amore
1965 Milostná dobrodružství Moll Flandersové
Operace Crossbow
1964 Autre femme, L'
The Pumpkin Eater
1963 80,000 Suspects
Cairo
Strašení
1959 Hrstka statečných
1953 Saadia
1952 Lady in the Fog
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.

TV seriály

2008 MI5 (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 6 (S07E06)
Epizoda 5 (S07E05) - a.z.
další epizody (5)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Kdo je Bodmin? (S01E01)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Camomile Lawn, The (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Spy! (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Matter of Life and Death (S01E13)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Epilogue to Capricorn (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.
2013 Fantasm
1978 Brutes and Savages
1969 Nationwide (TV seriál)

TV pořady

1970 Aquarius (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace