foto

Jacques Bouanich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rebeka
2019 Douze mille
2016 Le Mec de la tombe d'à côté (TV film)
2013 3 Femmes en colère (TV film)
2011 L'amour en jeu (TV film)
Nebezpečná kořist
2008 Tu peux garder un secret ?
Výlet do Saint Tropez
2007 Notable donc coupable (TV film)
2006 Opojení mocí
Vytrvalí
2004 Mariage mixte
Moments de vérité (TV film)
2002 Corto Maltese: La ballade de la mer salée (TV film)
Motýl
2001 Gardiens de la mer (TV film)
1998 Nini (TV film)
1997 Petites bonnes, Les (TV film)
1996 Bidochon, Les
1993 Une image de trop (TV film)
1991 Duplex (TV film)
1989 Champagne Charlie (TV film)
Marquis - vyp.
1988 Client, Le
1987 Funny Boy
1985 Buamama
1984 Tueur triste, Le (TV film)
1983 Trois morts à zéro (TV film)
1982 Dárek
Ours en peluche, L' (TV film)
Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Croque la vie
Faut s'les faire!... Ces légionnaires
Noires sont les galaxies (TV film)
1980 Brigade mondaine: Vaudou aux Caraïbes
1979 Brigade mondaine: La secte de Marrakech
Rien ne va plus
1978 Comment se faire réformer
Emmenez-moi au théâtre: Pas d'orchidées pour Miss Blandisch (TV film)
L'Hôtel de la plage
Once in Paris...
Réformés se portent bien, Les
Vas-y maman
1977 Prožít si své peklo

TV seriály

2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Pastráva (S01E05)
Těžká práce (S01E04)
Průzkum trhu (S01E03)
další epizody (5)
Vernon Subutex (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2018 Balthazar (TV seriál)
Les Âmes sœurs (S01E04)
Medici (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Entre deux eaux (S01E05)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
La vie est à nous (TV seriál)
2007 Pátrací oddělení (TV seriál)
Camping (S02E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
Modré hlubiny (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Cadences infernales (S05E03)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Rej masek (S07E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Un homme en colère (S01E01)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Goal (TV seriál)
1981 Les gaietés de la correctionnelle (TV seriál)
Marie-Marie (TV seriál)
1980 L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1979 Une fille seule (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky