foto

Rex Holman

  • nar. 19.11.1928 (90 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1976 Poklad na ostrově Matecumbe
Polib mě... zabij mě (TV film)
1975 Hindenburg
Last Day, The (TV film)
Útěk na čarodějnou horu
1974 When the North Wind Blows
1972 Bounty Man, The (TV film)
Když legendy umírají
Napoleon a Samantha
1970 Cutter's Trail (TV film)
1969 The Over-the-Hill Gang (TV film)
This Savage Land (TV film)
1968 Legenda o Lylah Clarové
The Wrecking Crew
1967 Stranger on the Run (TV film)
1966 The Oscar
Vyloupení banky v L. A.
1965 Joy in the Morning
Písečný ptáček
The Outlaws Is Coming
1964 Rychlý pistolník
Your Cheatin' Heart
1962 Panic in Year Zero!
1961 20,000 Eyes
Choppers, The
1960 13 Fighting Men
Ma Barker's Killer Brood
Young Jesse James

TV seriály

1985 Divočina (TV seriál)
1983 Gun Shy (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Přízračná přestřelka (S03E01)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Demon with a Glass Hand (S02E05)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Passersby (S03E04)
1960 Overland Trail (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace