foto

Olga Dušáková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 Mobil
2008 O bílé paní (TV film)
2005 Království potoků (TV film)
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Císař a tambor
1996 Bohatství slečny Kronkiové (TV film)
O sirotkovi z Radhoště (TV film)
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
1994 Bludiště (TV film)
1992 Havran barvy lila (TV film)
1991 Jan (TV film)
1990 Hra pro tři (TV film)
Ten můj tam má spolužáka (TV film)
1989 Králíci nemají jména (TV film)
Osmý div světa (TV film)
1987 Smrt z laboratoře (TV film)
1986 Jsou určité hranice (TV film)
Principálka (TV film)
Tichá domácnost (TV film)
1985 Několik životů (TV film)
1984 Záviš a Kunhuta (TV film)
1983 Plamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v. (TV film)
1982 Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)
1975 Pláňata (TV film)
1974 Košilka (TV film)

TV seriály

1986 Velké sedlo (TV seriál)
Povodeň (E09)
Nebezpečí (E08)
Ponor (E07)
další epizody (9)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1983 Stavy rachotí (TV seriál)
1980 Postel s nebesy (TV seriál)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Cyril (E06)
Jotidom (E05)
Tonek (E04)
další epizody (6)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a konec kapely (E09)
Dispečer a trumpeta (E08)
Dispečer a rozvod (E07)
další epizody (5)
1971 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a švagři (E04)
Dispečer a rodina (E03)
Dispečer a vládce rodiny (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace