foto

Emily Banks

  • nar. 23.1.1933 (86 let)
    Norfolk, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Šek je na poště
1979 When Hell Was in Session (TV film)
1970 Hell's Bloody Devils
1968 Live a Little, Love a Little
1967 Gunfight in Abilene
1966 Velký Bill

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Hadí tlama (S02E21)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1970 Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Dovolená (S01E17)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace