foto

Bobby Slayton

  • nar. 25.5.1955 (63 let)
    Scarsdale, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sweeney Killing Sweeney
2017 Kolo zázraků
2015 Beautiful Now
2014 Mentor (TV film)
2008 Bryan Loves You
2006 Dreamgirls
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2002 Pomoc!!! Já mám rande
2001 Banditi
2000 Křupan
1998 Rat Pack (TV film)
1995 Chyťte ho!
1994 Ed Wood
The Shaggy Dog (TV film)
1993 Waynův svět 2
1991 To the Moon, Alice (TV film)
1990 Marťani, jděte domů

TV seriály

2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2013 Maron (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Just for Laughs (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
2001 Utrpení ženatého muže (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Poslední skaut (S01E06)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Mistr sympaťák (S08E09)
1997 Tom Show, The (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Stand Up America (TV seriál)
1982 Evening at the Improv, An (TV seriál)

Dokumentární

2012 Alone Up There
2011 Looking for Lenny
2010 I Am Comic
2007 Heckler
Mr. Warmth: The Don Rickles Project
2003 Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)

TV pořady

2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2002 Just for Laughs (TV pořad)
1996 Adult Video News Awards 1996 (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1978 Big Laff Off, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace