foto

Jesse Camacho

  • nar. 29.5.1991 (27 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lolz-Ita
2016 Pořád spolu
2015 Kids vs Monsters
Lost After Dark
My Ex-Ex
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
Kept Woman (TV film)
2013 Clydecynic
Happy Slapping
Kick-Ass 2
Nicky Deuce (TV film)
Souboj s Antikristem
2009 Králíček Sameťáček aneb Jak hračky ožívají
The Trotsky
2008 Letní kemp
2005 Dvanáctiletí
2003 Hatley High
2002 Jen procházka v parku (TV film)
Summer
1994 Nekonečný příběh 3

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
The Big Bang (E01)
Night Owl (TV seriál)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Thy Soul Instructed (S03E04)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Card (S02E05)
2015 This Life (TV seriál)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
My Life Me (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2003 Creepschool (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace