foto

Gerry Quigley

  • nar. Amherst, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bratři Kisselovi (TV film)
2007 Killing Zelda Sparks
Moje bláznivá sestra (TV film)
Tajemství prstenu
2006 Rozhřešení (TV film)
2005 Bezva prachy (TV film)
Dějiny násilí
The Prize Winner of Defiance, Ohio
Těžká váha
2004 Evel Knievel (TV film)
Sestra i matka (TV film)
Zpověď královny střední školy
2003 Eloise a Vánoce (TV film)
Eloise v hotelu Plaza (TV film)
Music man (TV film)
2002 Crossed Over (TV film)
John Q.
Najděte stopu (TV film)
Smoochy
Torzo: Příběh Evelyn Dick (TV film)
Vdovy (TV film)
Vometáci
2001 Chaled
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Santův zatoulaný sob
Wind at My Back Christmas, A (TV film)
2000 Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
Santa kdo? (TV film)
Tribulation
Úmyslný čin (TV film)
1999 Aliens in the Wild Wild West
Blázniví únosci
Mapa mého světa
The Life Before This
eXistenZ
1998 Moonlight Becomes You (TV film)
Motel
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
Vražedná hra
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
Legend of Gator Face, The
Sabotáž
Smrtící léčba
Trilogy of Terror II (TV film)
Špionka Harriet
1995 Amnézie (TV film)
Banda na výletě
Kde jsou ty prachy? (TV film)
Zemřít pro...
1994 Camilla
Farmáři (TV film)
Rukojmím na jeden den (TV film)
Spike of Love
Zpět v akci
1993 Ordinary Magic
Třicet dva krátkých filmů o Glennu Gouldovi
1992 Chyťte vraha (TV film)
Obří kroky
1991 Johann's Gift to Christmas (TV film)
Smrtící triky 2
Thick as Thieves
1990 Nádherní snílci
Stanley a Iris
1989 Milénium
Roadkill

TV seriály

2009 The Ron James Show (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Rules of Engagement (E04)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Gone Fishing (S04E16)
1998 Noddy (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Dokumentární

1992 In Desperate Battle: Normandy 1944 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace