foto

Paniz Zade

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Padesát odstínů temnoty
2016 Lásce v patách (TV film)
2014 Interview

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Reversal (S06E04)
2016 Motiv (TV seriál)
Mrtvé jméno (S04E02)
2013 Package Deal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace