foto

Frank O'Sullivan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Out of Innocence
2013 Poklad kapitána Černovouse (TV film)
2012 Hon na skřítky (TV film)
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
2010 Jack Taylor: The Guards (TV film)
2009 Labutí píseň: Příběh Occiho Byrna
Zonad
2008 The Escapist
2006 Zvedá se vítr
2005 A Woman's Hair
2002 Druhé jméno patří prokletým
2001 Nebezpečná mapa
2000 Country
When Brendan Met Trudy
1999 Making Ends Meet
Tajný román (TV film)
1998 Bídníci
1997 Byl jsem dole
Soldier's Song, A
1996 Draiocht (TV film)
Maringotka
Michael Collins
Září (TV film)
1994 Knoflíková válka
1992 Bargain Shop, The
Cesta na západ
1988 Taffin

TV seriály

2015 Cradle to Grave (TV seriál)
2013 Life of Crime (TV seriál)
Quirke (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The Imposter (E06)
Danger Looms (E04)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
2008 Raw (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Paths to Freedom (TV seriál)
1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)
The Hanging Gale (TV seriál)
1988 Fair City (TV seriál)
1987 Lost Belongings (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace