foto

Michael Shaeffer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 London Fields
Oasis (TV film)
2015 London Road
2013 Trans
2012 Anna Karenina
Rozbitý svět
2006 Dveře dokořán
2005 Království nebeské
2002 Sandwich, The

TV seriály

2018 Trauma (TV seriál)
2017 Taboo (TV seriál)
Shovels and Keys (S01E01)
2016 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
Luther (TV seriál)
Episode #3.3 (S03E03)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Mrs Biggs (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
2007 M.I.High (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace