foto

Michael Shaeffer

  • nar. Harlow, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Londýnská pole
2017 Bluebird
Oasis (TV film)
2015 Fire
London Road
2013 Trans
2012 Anna Karenina
Rozbitý svět
2006 Dveře dokořán
2005 Království nebeské
2002 Sandwich, The

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
Open Wide, O Earth (E03)
1:23:45 (E01)
2018 Agatha Christie: Vraždy podle abecedy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Trauma (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Mrs Biggs (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
2007 M.I.High (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky