foto

Adria Tennor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miss Virginia
2018 Pie
2017 Newly Single
2016 Friday Night
Smothered
2015 Golden Thread
Školní sraz
2013 Dokaž to! Lovec žen
Trooper (TV film)

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
The Vast, Immovable Object (S02E04)
2017 Ničemové (TV seriál)
Needles (E10)
Seahorse (E09)
Hat (E05)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý spis (S13E23)
2015 Zoo (TV seriál)
Nejlepší je sýr (S01E08)
The Mindy Project (TV seriál)
No More Mr. Noishe Guy (S03E14)
2014 Mulaney (TV seriál)
Předstírání (TV seriál)
The Morning Aftermath (S02E01)
2013 Back in the Game (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
Harry's Law (TV seriál)
Search and Seize (S02E15)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čajové lístky (S05E03)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Před úsvitem (S03E09)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Figarova svatba (S01E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Identita (S03E07)
Odložené případy (TV seriál)
Thrill Kill (S05E01)
2004 JAG (TV seriál)
Sbohem a šáteček: část 2 (S10E01)
Sbohem a šáteček: část 1 (S09E23)
Nejlepší přítel (S09E12)
2002 Přátelé (TV seriál)
Výbavička (S08E20)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Pie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Pie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace