foto

Alan Scarfe

  • nar. 8.6.1946 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě
2005 Hamster Cage, The
2004 Zeměmoří (TV film)
2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 Alias Albert Walker
1998 Sedm dní (TV film)
Útočiště
1997 Nesprávný muž
Silence
Studený jako kámen 2
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Kolaps (TV film)
1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
Without Warning (TV film)
1993 Horečka z Jericha (TV film)
Srdce temnoty (TV film)
1992 Portrait, The
Smrtonosná zbraň 3
1991 Akce sova (TV film)
Dvojitý zásah
1990 Labor of Love (TV film)
1989 Den první (TV film)
Divided Loyalties
Kingsgate
Street Justice
1988 PTT jednotka: Operace Python Wolf (TV film)
Železný orel 2
1986 All My Sons (TV film)
As Is (TV film)
Overnight
1985 Joshua Then and Now
Keeping Track
The Execution of Raymond Graham (TV film)
1984 Chlapec ze zátoky
Hra na schovávanou (TV film)
Pajama Tops (TV film)
Walls
1983 Deserters
Dočkáme se někdy rána? (TV film)
Wars, The
1982 Vražedná linka
1977 Cauchemares
Hide and Seek (TV film)
1963 The Bitter Ash

TV seriály

2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Otrávená studnice (S01E06)
Královská nemocnice (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Tmavý déšť (S03E06)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dědictví otců 2/2 (S06E17)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Datův den (S04E11)
1990 DEA (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Humanita (S06E02)
Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Screaming Woman (S01E05)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace