foto

Martin Turner

  • nar. 1950
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mother's Day (TV film)
2016 Maigret klade past (TV film)
2015 Urban Hymn
2014 Medea (divadelní záznam)
2010 Precipice
2002 Princ William (TV film)
1989 Brutální vítězství
1987 Moneymen, The (TV film)
Přímo do pekla

TV seriály

2013 Bílá královna (TV seriál)
The Price of Power (E02)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
2011 Law & Order: UK (TV seriál)
Intent (S05E05)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2009 Královna (TV seriál)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Vosí hnízdo (S03E05)
1989 High Street Blues (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace