foto

John Macmillan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Král Lear (TV film)
2017 National Theatre Live: Yerma (divadelní záznam)
2014 Zloba - Královna černé magie
Železná srdce
2013 Světová válka Z
2012 Temný rytíř povstal
2011 Hanna
2009 Heartless

TV seriály

2018 Famalam (TV seriál)
Hang Ups (TV seriál)
2017 Back (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Chewing Gum (TV seriál)
Orlando (S02E04)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
Binned (S01E02)
další epizody (4)
Critical (TV seriál)
Hoff the Record (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Skype Sex

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace